Nytt nummer av Moments ute nu

I vårens nummer kan du läsa om den danska stjärnarkitekten Helle Juul och hennes syn på arkitekturens roll i samhället, hur du bäst matchar mat och vin, hemligheten bakom Sillicon Valleys innovationsrika företagskultur och vad som gör Göteborg till en fantastisk mötesstad.

Hämta ditt nummer av Moments på vår mötesplats eller läs det digitalt. Magasinet finns på svenska och engelska och kommer ut med två nummer per år. Nästa nummer av Moments släpps i september.

OM SVENSKA MÄSSAN

Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år välkomnar vi cirka 1,8 miljoner besökare till vår mötesplats. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 2,7 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg.