Butikerna med det lilla extra

Butikerna med det lilla extra

Som gäst på Svenska Mässan och Gothia Towers kan livet inte bli enklare. Vår ambition är att kunna ordna minsta lilla detalj till våra besökare. Så när du behöver en gåva eller köpa med dig något snabbt att äta, så har vi det också så klart. 

Flowers – grön kärlek och omsorg

I hotellobbyn finns blomsterbutiken Flowers. Här hittar du härliga krukväxter, vackra buketter och fina presentartiklar.
Vi har alltid öppet. När våra florister inte finns på plats går det bra att handla via hotellreceptionen.
Här kan du även beställa dina blommor, litet som stort, till alla tillfällen. Våra florister har många års erfarenhet av bröllopsbinderier och blommor till fest och event.
Det går även bra att beställa blommor till hotellrummet eller om du ska besöka någon av våra restauranger på Gothia Towers.

Ristorias Mercato – italienska delikatesser

Restaurang Ristorias mercato är vår marknadsplats som består av en matbar och en butik där råvarorna och hantverket verkligen står i centrum. Beställ, ät och njut av charkuterier, ost, grönt och mycket annat direkt i baren eller handla och ta med dig.
I butiksdelen säljs italienska delikatesser, presenter, goda rätter ”da portare”, alltså take away, köksprylar med mera. Där kan du provsmaka nyinkomna produkter och njuta av ett glas gott vin till.