It´s showtime!

Welcome to The Theatre.

The Theatre är något större

The Theatre är varken en teater eller restaurang. Det är något större. Mycket större. Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten – i en neonglimrande ökenstad. Så fort du kliver in genom entrén förstår du vad vi menar.
Omgivningen är planerad i minsta detalj. Allt harmoniserar perfekt, från den välkomponerade maten och interiören till rekvisitan och underhållningen på scen. Luften vibrerar. Av spänning. Förväntan. Inget är omöjligt.

För på The Theatre är det du som sätter gränsen hur spektakulär din kväll ska bli – avnjut en 3-rättersmeny på våra mest exklusiva platser, njut av ett glas vin och titta på showen från våra barplatser eller tag plats på läktaren inför den sprakande showupplevelsen.
Oavsett vad du väljer kan vi garantera ett professionellt bemötande av högsta internationella klass och en mängd oförglömliga minnen.
Vissa kallar arenan för Europas mäktigaste upplevelsekomplex – vi säger kort och gott The Theatre.

Välkommen.

 

Missa inte nästa succé!

Vi tar hit de bästa föreställningarna och artisterna som nöjesvärlden kan bjuda på. Med inspiration hämtad från Las Vegas, Singapore, New York, London och Paris. På The Theatre får du en färgsprakande helhetsupplevelse för alla sinnen. Se vad som är på gång! 

Passion och njutning för smaklökarna

God mat är – tillsammans med artisteriet – den viktigaste ingrediensen i upplevelsen på The Theatre. Gothia Towers har flera prisbelönta kockar som tar fram menyer perfekt anpassade till föreställning, tema och stämning – med smaker utöver det vanliga.

Plats i spotlighten för de stora namnen

Sedan invigningen hösten 2014 har The Theatre bland annat huserat Danny, Jill Johnsson, Joe Labero, Peter Jöback samt musikalerna Flashdance – The Musical och Jersey Boys. Och naturligtvis planerar vi för ännu fler stjärnsprakande shower.

Jill JOhnson

Joe Labero

Peter Jöback

Flashdance – The Musical

Jersey Boys