Innanför våra väggar är det ständigt liv och rörelse. Från hjärtat av vår stad erbjuder vi allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser – på det sättet bidrar vi till en levande mötesplats i Göteborg, Sverige och världen. Här jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng, för att ge helhetsupplevelser till våra miljontals besökare.

Varje dag, året om. Vår värld rymmer fantastiska medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Här finns möjligheter som kan sträcka sig över ett helt yrkesliv. Välkommen till vår värld.

Möt några av dina framtida kollegor

Vill du få en blick från insidan av hur det är att jobba här? Läs då vad några av våra medarbetare gillar med sina jobb på Svenska Mässan och Gothia Towers. 

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är grunden för vår verksamhet. Vill du jobba hos oss är det viktigt att du kan ställa upp på dem.

Engagemang
För oss innebär engagemang att vi med passion och motivation gör det lilla extra. Att vi skapar och sprider glädje. Det är att vara proaktiv och finna lösningar. Och att ta ansvar för verksamheten, sig själv och andra. Att med lyhördhet och nyfikenhet vara delaktig och närvarande.

Samarbete
Samarbete för oss är att tillsammans skapa gemensam framgång och att tänka helhet i alla aspekter. Det är att öppna upp, bjuda in och dela med sig. Med prestigelöshet, flexibilitet och tillit skapar vi förtroendefulla relationer och därmed lönsamma affärer.

Mod
Mod är att våga. Att tänka och pröva nytt, och att våga lyckas. Det är att gå utanför sin egen komfortzon, att utmana sig själv och andra för att utvecklas. Mod innebär att ge och välkomna konstruktiv feedback. Att säga nej, att säga ja och att säga ”Tack!”.

"När vi har råddat hem en stor bankettmiddag och alla 1 700 gäster är nöjda och glada – då känns det riktigt bra"

Nicklas Rådberg, Köksmästare inom Event & Catering

Samla din karriär hos oss!

När du jobbar hos oss hamnar du mitt i händelsernas centrum. Det är ett jobb med 365 omväxlande dagar om året, där du är med och utvecklar vår verksamhet och gör skillnad idag och i framtiden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal utvecklingsmöjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.

När du jobbar hos oss hamnar du mitt i händelsernas centrum. Det är ett jobb med 365 omväxlande dagar om året, där du är med och utvecklar vår verksamhet och gör skillnad idag och i framtiden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal utvecklingsmöjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.

Lediga tjänster

För närvarande söker vi upplevelseambassadörer till följande tjänster inom våra verksamheter. Välkommen med din ansökan! 

SÄLJARE

JACOB

Från budget och marknadsplan till genomförande. Som säljare på Båtmässan har Jacob en mycket bred roll.

AFFÄRSUTVECKLARE

FRIDA

Med en bakgrund som bland annat projektledare och marknadschef inom IT-utveckling, hittade Frida till Svenska Mässan.

PRODUCTION PLANNER

CAROLIN

Oavsett arbetsområde erbjuder Svenska Mässan/Gothia Towers en internationell atmosfär präglad av samarbete.

DIRECTOR ASSOCIATION SALES

MALIN

Malin är övergripande ansvarig för svenska, nordiska och internationella kongresser.

Emblem för mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen 2018