Svenska Mässan Gothia Towers offensiv: värvar tre nya Account Managers till Congress & Events 

Pressrelease 2022-02-23
 
Svenska Mässan Gothia Towers genomför en storsatsning på Congress & Events. Genom rekryteringen av tre välrenommerade namn i mötesindustrin; Elisabeth Bernstein, Jonas Ogvall och Linnea Bremborg, stärker bolaget sitt kunderbjudande inför 2022 och framåt. En kombination som säkerställer professionella och enastående upplevelser.
 
Affärsenheten Congress & Events hos Svenska Mässan Gothia Towers arbetar med stora möten, kongresser, externa mässor och evenemang som innefattar allt från 300 till 10 000 deltagare. Teamet bakom Congress & Events är erfarna och tillhör branschens främsta mötesexperter. Och nu stärks det ytterligare av tre nya Account Managers som med olika fokusområden ska förstärka kundernas mötesupplevelser.
 
– Förväntningarna och behoven runt det fysiska mötet har förändrats och kraven på unika och värdeskapande mötesupplevelser är större än någonsin. Dessa tre personer kommer komplettera varandra och möta våra segments olika behov med sina kompetenser och gedigna erfarenhet”, säger Malin Erlandsson, Director Congress & Event.
 
Bland topprekryteringarna finns Elisabeth Bernstein, tidigare Key Account Manager och eventansvarig på bland annat American Express Meeting & Events och Carlsberg Sverige:
 
– Jag brinner för att jobba med kreativa möten och evenemang som är möjliga här och vill kunna addera värde som rådgivare till eventbyråerna och deras uppdragsgivare. Tillsammans med Jonas och Linnea blir vi starka utåt och kan fylla ett spektrum av olika behov hos våra kunder.
 
Linnea Bremborg kommer närmast från Göteborgs Friidrottsförbund där hon jobbade med försäljning och projektledning kopplat till Göteborgsvarvet och MCI Scandinavia som projektledare för kongresser inom det vetenskapliga området:
 
– Mitt fokus kommer vara kongresser och möten från föreningar, myndigheter och organisationer. Jag ser fram mot att fortsätta utveckla erbjudandet och värdet för denna viktiga kundgrupp.
 
I sina tidigare roller har Jonas Ogvall med sig erfarenhet av evenemang från Göteborg&Co till företagsevent på Volvo Event Management och senast som marknadsansvarig för betallösningar på Collector Bank. Han har även specialiserat sig på de interpersonella och de kommunikativa aspekterna kring möten:
 
– Jag ser mycket fram emot att få vara med och bidra till att Svenska Mässan Gothia Towers befäster och utvecklar positionen som en av Europas mest attraktiva mötesplatser.
 
På Svenska Mässan Gothia Towers, under ett och samma tak, återfinns en unik bredd av stora fysiska mässor och evenemang till hybridmöten och mindre konferenser. Congress & Events teamet säljer och paketerar värdeskapande mötesupplevelser, och arbetar tillsammans med och genom partners inom näringslivet, forskning, akademi, branschorganisationer och politik på regional, nationell och internationell nivå.
 
Bild för nedladdning
 

Linnea Bremborg, Jonas Ogvall och Elisabeth Bernstein är nya Account Managers till Congress & Events. Fotograf Emmy Jonsson.