Våra restauranger

Flera restauranger & barer

Saltbakad rödbeta med dragonemulsion och enastående utsikt på Heaven 23? Burgare, milkshake och shuffleboard på Corner? Eller en pokébowl och kaffe i farten på Twentyfourseven? Mys med familjen på West Coast eller årets julbord högst upp i vårt tredje torn? Hos oss hittar du något för alla tillfällen och smaker.

Corner

Välkommen till Corner. Inspirationen hämtar vi från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanska bullret. Här kan du även spela shuffleboard, dart och se sport på TV.

Se meny & boka bord

Heaven 23

Njut av modern matlagning, både lunch och middag, baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt över säsongens Göteborg. Här finns även ett brett sortiment av vin, goda cocktails och vår legendariska King Size räksmörgås.

Läs mer om Heaven 23

West Coast

Vår vin- & matbar mitt i lobbyn. I hjärtat av hotellet smakar du goda viner i kombination med en ostbit eller något matigare som en tarte flambée eller en bookmaker.
Välkommen förbi!

Läs mer

Twentyfourseven

Göteborgs bästa räkmacka, varmrätter, sallader, färska juicer, smoothies och gott kaffe. Ett glas vin eller en öl i baren till kvällsmackan? Eller beställ och ta med dig det du önskar. Du hittar restaurangen i lobbyn i Tower 3.

Läs mer & ta del av menyn

Baren på Upper House

En lugn oas med fantastisk utsikt. Här finns ett härligt utbud av cocktails, Champagne, vin och lokala öl. I baren på Upper House serveras även utvalda ostar och charkuterier.

Läs mer om baren

Julbord på Imagine

Välkommen till restaurang Imagine, högst upp i vårt tredje torn. Här, på 29:e våningen, erbjuder vi årets julbord med en fantastisk utsikt över julstaden Göteborg och live pianounderhållning.

Läs mer om årets julbord

Utöver ovan restauranger har vi även take away och drive thru. Beställ på plats eller i förhand. Hämta själv inne på restaurangen eller låt oss komma ut med din beställning till bilen. För dig som bor på något av hotellen erbjuder vi självklart room service.