Heaven 23

Säsongsbetonad modern matlagning med milsvid utsikt från 23 våningen. Brett sortiment av cocktails och österrikiska viner.

Ristoria

Vår nyöppnade italienska restaurang är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia. Varje måndag-lördag 16–18 serverar vi Apertivo.

West Coast

En modern bistro med fokus på närproducerade och ekologiska råvaror. Här hittar du till exempel ett brett urval av lokala ölsorter. På söndagar serveras söndagsmiddag. Du hittar restaurangen i lobbyn i Tower 2.

Upper House Dining

En kritikerrosad gourmetrestaurang som tar med dig på en unik smakresa. Att njuta av avsmakningsmenyerna är en sann ritual för matälskarna. Restaurangen har en stjärna i Guide Michelin.

Upper House Lounge

Upper House Lounge är en del av Upper House Dining. Här kan du njuta av god dryck och mat alla dagar i veckan. Välkommen upp.

Twentyfourseven

Vårt café med ett ”grab n go”-koncept. Här finns något att njuta av på plats eller att köpa med sig. Bland annat den berömda King Size räckmackan.

Boka online här och nu!

På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Tänk på att boka bord i god tid om du vill äta gott i någon av dem. Du kan enkelt boka bord online för upp till 10 personer beroende på restaurang.  Är ni ett större sällskap eller om bokningen gäller för samma dag, vänligen skicka oss ett email. 

Är ni ett större sällskap?

Vänligen kontakta oss:
Tel: 031-750 88 05
Mail: restaurants@gothiatowers.com

P.S. Det går även bra att beställa från barmenyn och äta i bardelen i våra restauranger. Platser i baren går ej att boka.