Heaven 23

Säsongsbetonad modern matlagning med milsvid utsikt från 23:e våningen. Brett sortiment av cocktails och österrikiska viner.

Ristoria

Stig in i en värld av italienska smaker och upplevelser. På Ristoria finns något för alla , från goda ostar och charkuterier och till härlig italieninspirerad á la carte.

West Coast

En modern bistro med fokus på närproducerade och ekologiska råvaror. Här hittar du till exempel ett brett urval av lokala ölsorter. På söndagar serveras söndagsmiddag. Du hittar restaurangen i lobbyn i Tower 2.

Upper House Dining

Upper House Dining är en unik upplevelse för alla dina sinnen. Välj bland välkomponerade mellanrätter, en hel meny eller ett glas utsökt champagne i all enkelhet.

Twentyfourseven

Ett välkomnande sorl och hemtama rörelser möter dig i hotellobbyns café och bar Twentyfourseven.

Boka online här och nu!

På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Tänk på att boka bord i god tid om du vill äta gott i någon av dem. Du kan enkelt boka bord online för upp till 10 personer beroende på restaurang.  Är ni ett större sällskap eller om bokningen gäller för samma dag, vänligen skicka oss ett email. 

Är ni ett större sällskap?

Vänligen kontakta oss:
Tel: 031-750 88 05
Mail: restaurants@gothiatowers.com

P.S. Det går även bra att beställa från barmenyn och äta i bardelen i våra restauranger. Platser i baren går ej att boka.