Redo för omvälvande upplevelser?

Hos Svenska Mässan hittar du Nordens vassaste utbud av mässor och konferenser. Här kan du djupdyka i det som är viktigt på både jobbet och fritiden. Här finns visionärerna, nätverken plus de nya möjligheterna.

Alltid med världsunikt programinnehåll

Vi är en av världens främsta mötesplatser för nya upptäckter och idéer. En mässa eller konferens hos oss på Svenska Mässan är alltid nytänkande. Det är en tongivande plattform för framåtrörelse. Alltid med ett pulserande utbud av innovationer, framtidslabb, trender, framtidsdiskussioner, seminarier, konferenser, föreläsningar och oväntade överraskningar.

Vi attraherar banbrytarna och tankeledarna. På våra scener står regelbundet världsledare, nobelpristagare och opionsbildare från världens alla hörn. Och vi är först med det som kommer härnäst: nyheterna, teknik och lanseringarna som det talas om. Därför väljer många betydande utställare och föreläsare oss framför andra nordiska arenor.

Läs om alla våra

Mässor

Gå till kalendern över samtliga mässor och klicka dig vidare.

Kom till oss

Boka upp datumen!

Tider för alla våra mässor, konferenser, kongresser och utställningar.

Praktisk information

Hotell
På Gothia Towers finns det perfekt boendet precis i anslutning till mässan. Boka här.

Restauranger
Svenska Mässan Gothia Towers har ett brett utbud av restauranger under samma tak. Flera av dem har dessutom stadens bästa utsikt. Boka bord redan nu!

Guest Service
I vår hotellobby hjälper vi gärna till att boka biljetter, reservera bord, parkera din bil, lösa transporter, bagagehantering och mycket mer.

Parkering
Under ditt besök kan du välja mellan flera smidiga parkeringsalternativ. Läs mer här.

Hitta hit

Att resa hit är enkelt oavsett om du åker kollektivt eller promenerar. Hitta hit.