Redo för omvälvande upplevelser?

Hos Svenska Mässan hittar du Nordens vassaste utbud av mässor och konferenser. Här kan du djupdyka i det som är viktigt på både jobbet och fritiden. Här finns visionärerna, nätverken plus de nya möjligheterna.

Alltid med världsunikt programinnehåll

Vi är en av världens främsta mötesplatser för nya upptäckter och idéer. En mässa eller konferens hos oss på Svenska Mässan är alltid nytänkande. Det är en tongivande plattform för framåtrörelse. Alltid med ett pulserande utbud av innovationer, framtidslabb, trender, framtidsdiskussioner, seminarier, konferenser, föreläsningar och oväntade överraskningar.

Vi attraherar banbrytarna och tankeledarna. På våra scener står regelbundet världsledare, nobelpristagare och opionsbildare från världens alla hörn. Och vi är först med det som kommer härnäst: nyheterna, teknik och lanseringarna som det talas om. Därför väljer många betydande utställare och föreläsare oss framför andra nordiska arenor.

Ta vara på nätverket av möjligheter

Vi behöver träffa folk i verkliga livet. Nätverka och värdesätta det personliga mötet. Våra mässor är en mötesplats för tusen och åter tusen människor. Här möter du personer som verkar i samma bransch som du. Eller som har samma intressen. Se därför till att få ut det mesta av ditt besök. Fundera på vad du behöver ta reda på och vem du vill hinna prata med. Ta med dig visitkort och se till att vara på ditt bästa mingelhumör. Väl genomtänkta och genomförda möten leder nästan alltid till att du gör en riktigt god affär.

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Vi är den givna mötesplatsen för människor, företag och organisationer som vill nå nya mål. Här uppstår resultat som du inte kan uppnå någon annanstans. Samtidigt som världen blir allt mer digital och uppkopplad, uppstår fortfarande de mest transformerande idéerna när kreativa människor träffas under rätt förutsättningar. Öppna, lyssnande och villiga att skapa energi tillsammans.

Kort sagt: våra mötesplatser gör skillnad!

Vi är Nordens ledande arrangör av mässor, event och konferenser. De kittlande nyheterna och de goda affärerna lockar varje år över en miljon besökare till våra mässor.

Vi arrangerar fler och fler egna mässor, konferenser och mötesplatser och utvecklar dem ständigt. Exempelvis Elfack, EuroHorse, Scanpack, En Öl & Whiskymässa, Båtmässan och Bokmässan.

Köp din biljett idag! Besök en mässa där alla de viktigaste aktörerna samlas och delar kunskap. Och där du förenar nytta med nöje. Vi har 100 års erfarenhet av att skapa wow-upplevelser.

Läs om alla våra

Mässor

Vi har drygt 30 egna varumärken samt flera olika mässor som vi arrangerar med utomstående partners.

Kom till oss

Boka upp datumen!

Tider för alla våra mässor, konferenser, kongresser och shower. Plus tips på andra händelser i Göteborg.

Praktisk information

Hotell
På Gothia Towers finns det perfekt boendet precis i anslutning till mässan. Boka här.

Restauranger
Svenska Mässan har ett brett utbud av restauranger under samma tak. Flera av dem har dessutom stadens bästa utsikt. Boka bord redan nu!

Guest Service
I vår hotellobby hjälper vi gärna till att boka biljetter, reservera bord, parkera din bil, lösa transporter, bagagehantering och mycket mer.

Parkering
Under ditt besök kan du välja mellan flera smidiga parkeringsalternativ. Läs mer här.

Ett toppläge i Norden – hitta hit!

Göteborg ligger bara två timmar från Paris och London. Svenska Mässan är tillsammans med Gothia Towers navet i det intensiva evenemangsområdet mitt i stadens hjärta.

Hitta hit

Att resa hit är enkelt oavsett om du anländer med flyg, buss, bil, tåg eller spårvagn. Eller till fots. Här är det lika nära till både nytta och nöje. Göteborgs paradgata Avenyn ligger på komfortabelt gångavstånd. Precis runt knuten finns nöjesparken Liseberg, Universeum Science Centre, Världskulturmuseet, arenorna Scandinavium och Ullevi samt en uppsjö av trendiga restauranger, barer och spännande shopping. Res gärna kollektivt om du har möjlighet. Du bidrar både till en hållbar miljö och lägre klimatpåverkan.

Med tåg
Från Centralstationen tar du spårvagn 2 (mot Krokslätt) eller 4 (mot Mölndal). Från Brunnsparken kan du även ta spårvagn 5 (mot Torp). Från Nordstan spårvagn 13. Spårvagnarna stannar vid Korsvägen/Svenska Mässan. Tidtabell för lokaltrafiken och biljettinformation hittar du på Västtrafik.

Med flyg
Till och från Landvetter Flygplats går Flygbussarna (20 min. resa) som stannar vid Korsvägen/ Svenska Mässan. Bussarna kör direkt mellan dessa hållplatser.

Med bil
E6/E20 (norrifrån) samt väg 45 (från Karlstad): Vid ankomst till Göteborg, sväng av vid skylten “Mässan Scandinavium Liseberg”. Tag första avfart vänster, sväng höger ut på Örgrytevägen och tag därefter följande avfart höger mot Svenska Mässan.

E6/E20 (söderifrån) samt väg 40 (från Borås): Vid ankomst till Göteborg, sväng av vid skylten “Mässan Scandinavium Liseberg”. Tag andra avfart höger mot hotellet.

Erbjudande från våra resepartners
Boka resan med rabatt på tåg, flyg & buss till Göteborg!
Läs mer >>

Adress


Svenska Mässan koncernen

Telefon: 031-708 80 00
Besöksadress: Mässans Gata / Korsvägen
Postadress: 412 94 Göteborg

Entréer


Svenska Mässan

Mässans Gata 24, Göteborg
Hitta hit

Gothia Towers
Mässans Gata 24, Göteborg
Hitta hit