Levande och dynamiska möten

Mötesplatser som förflyttar hela branscher

Mötesplatser som förflyttar hela branscher

Hitta rätt event och fler köpstarka kunder

Våra mässkoncept skapas och utvecklas genom noggrann research av olika branscher, marknader och livsstilsområden. Vi tar reda på allt vi kan, för att skapa ett så starkt och långsiktigt koncept som möjligt.

Det innebär också att vi sitter på insikter och råd som vi gärna delar med oss av. Vi ger dig utförliga besökarprofiler där du ser besökarnas branschtillhörigheter, geografisk spridning, yrkesroller med mera, så att du vet vilka du kommer att nå. Du får även fakta om vad som motiverar och intresserar de olika målgrupperna. Klicka nedan för mer info om mässorna som passar ditt varumärke.

Kraften i det personliga mötet

 • Träffa köpstarka besökare och gör bättre affärer
 • Skapa nya kontakter och nya relationer
 • Underhåll dina befintliga affärsrelationer
 • Gott om tid att samtala, ställa frågor och ge svar till dina kunder
 • Rätt atmosfär och miljö för inspiration, motivation och utveckling
 • Närvaro på ledande events ger dig trovärdighet i branschen
 • Finn fler leads och stärk din kunddatabas
 • Gör många lönsamma avslut direkt på plats
 • En mässa utan jobbiga överraskningar

  Vi kan erbjuda allt du behöver för att bygga en intressant och iögonfallande monter, på enklaste och mest effektiva sätt. Vår monterservice ordnar allt från mattor till catering, men kan även bistå med transporter, bygghjälp och städning. Men framför allt kan du få värdefulla råd av våra specialister, så att du uppnår bästa möjliga resultat på mässgolvet.

  Utöka dina mässaktiviteter

  Att ställa ut på en mässa innebär ett gyllene tillfälle att ordna möten med nya och gamla kunder eller samarbetspartners. Låt mötet eller festen utspelas i en unik, personlig och inspirerande atmosfär. Därmed kan du göra ännu bättre affärer.

  För dig som är utställare

  Vårt främsta fokus är att ni som utställare ska bli 100 % nöjda. För utan er, er organisation och ert varumärke så blir det ingen mässa eller mötesplats. Vi i vår tur levererar rätt besökare, från viktiga beslutsfattare till nyfikna entusiaster, som gör att ni vill återkomma år efter år.

  Det gör vi genom mässor, konferenser och mötesplatser som väcker känslor och bygger förtroende inom alla områden, branscher och intressen. Med ett innehåll som får era kunder exalterade och entusiastiska. Där och då uppstår magiska möten, varaktiga minnen och lönsamma affärer.

  En hel värld av kontakter, möjligheter och nya affärer
  Samtidigt som världen blir allt mer digital, så har events aldrig varit hetare. Fler och fler företag, organisationer och varumärken upptäcker kraften i personliga möten, som ger otaliga möjligheter att utbyta idéer och göra affärer.

  Svenska Mässan i Göteborg har omkring 1,8 miljoner besökare årligen. Dessutom arrangerar vi möten över hela Sverige, både i traditionella mässlokaler och på mer oväntade platser. Vi skräddarsyr alltid mötesplatsen för att skapa bättre affärer och nya relationer. Men också för att stimulera motivation och nytänkande.

  Att arrangera mässor och konferenser som ligger i framkant är det vi gör bäst. Vi har gedigna processer och modeller för att skapa resultat och vi vet vad som krävs för att en mötesplats ska bli en succé. Gör som 8 000 utställare gör varje år, ta del av vårt breda program, stärk ditt varumärke och skapa nya relationer och kontakter hos oss.

  Spännande innehåll med stor wow-faktor
  Andra mässarrangörer talar om ”content” som en extra komponent på en mötesplats, för oss är det grundläggande. Vi skapar levande mötesplatser där människor får oförglömliga upplevelser. Till exempel innovationsutställningar, multimedia, framtidsspaningar, seminarier, workshops och massor av oväntade överraskningar. Våra mötesplatser attraherar banbrytarna och tankeledarna. På våra scener står regelbundet världsledare, nobelpristagare och opinionsbildare från världens alla hörn. Därför väljer många betydande utställare och föreläsare oss framför andra nordiska arenor.