Gothia Towers

På Gothia Towers finner du 1200 smakfullt inredda rum - från välutrustade dubbelrum till rymliga sviter. De flesta med magnifik utsikt över staden. Alltid i skandinavisk design med sköna sängar och härlig hotellfrukost.

Upper House

Upper House är vårt 5-stjärniga hotell. Det inrymmer även ett spa och restaurang av högsta internationella klass. Ambitionen är enkel: hos oss kan du äta gott, vila och sova i harmonisk miljö, njuta och vederkvicka dig. 

Personlig service ingår

Ett besök hos oss ska vara enkelt och bekvämt. Vår Guest Service i hotellreceptionen kan hjälpa dig med allt du behöver för att trivas och få ut maximalt av din vistelse. Fråga oss, så ska vi göra allt för att ordna det.

Gym with a View

Hur märker du att ett gym är på verkligt hög nivå? Milsvid utsikt från nittonde våningen är bara början. Som hotellgäst på både Upper House och Gothia Towers har du tillgång till gymmet helt kostnadsfritt.

En destination med hjärta

Gothia Towers ligger i centrala Göteborg, mitt i händelsernas centrum vid Korsvägen, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar. Vi ligger nära city med utmärkta kommunikationer, granne med Skandinaviens största nöjespark Liseberg, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor. 

Trivsamt och personligt

Våra 1200 rum ger alla uttryck för personlig komfort och stil. Det finns något för samtliga smaker, vare sig du vill ha välutrustad bekvämlighet eller lyxig guldkant när du bor hos oss. Inredningen är noga utvald och uppdaterad, med vackra textilier och träslag som ger en skandinavisk karaktär. Målet är att du ska trivas och känna dig bekväm. Och sova riktigt gott.

Alla våra rum är rökfria och Wifi ingår alltid. Du har fri tillgång till gymmet, och som gäst på Gothia Towers kan du också boka ett spabesök på systerhotellet Upper House till rabatterat pris.