Varmt välkommen till oss!

Vi följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset. Vi följer även besöksnäringens förtydliganden, Safe to visit.
Vi erbjuder en anpassad mötesplats där du kan känna dig trygg som besökare och kund på såväl våra hotell och restauranger som i våra mötes- och konferenslokaler.

Hjälp oss att skapa en trygg mötesplats genom att

  • Stanna hemma om du är sjuk.
  • Tvätta händerna och använd handsprit regelbundet.
  • Håll avstånd och respektera avståndsmarkörerna.
  • Ät och drick inte ståendes vid ståbord eller bardisk.
  • Nys i armvecket.
  • Hälsa inte genom att skaka hand.

Trygga avstånd

Som gäst och besökare på vår mötesplats är det enkelt att hålla avstånd. Golvmarkeringar finns i lobby, hissar, konferensytor och restauranger. Tydliga skyltar påminner om vikten av att visa hänsyn och vår personal är  behjälplig för den som glömmer.

Trygga rutiner

Det ska vara lätt att göra rätt. Därför finns det handsprit och tydliga skyltar som påminner om vikten av handhygien vid samtliga entréer, receptioner, serveringsplatser och konferensrum. Våra städrutiner har förfinats där särskild vikt läggs på utsatta ytor som receptionsdiskar, serveringsplatser, trappräcken, hissknappar och toaletter.

Trygg servering

Vi serverar mat och dryck i trygga miljöer vilket innebär färre gäster och större avstånd mellan sällskap. Vid catering tillämpas samma riktlinjer och vi har anpassat utbudet för ytterligare trygghet. Mat och dryck intas alltid sittande.

Trygga möten, konferenser och mässor

Vi följer rådande riktlinjer för större sammankomster och ordnar säkra möten och konferenser. Vår kunskap och storlek är er trygghet för att mötas säkert.  All möblering sker enligt gällande direktiv.

Kommunikation

Kommunikation till medarbetare och besökare är en central del för att kunna erbjuda en säker mötesplats.

Därför:

* Utbildar vi vår personal löpande för att tydliggöra riktlinjer och rutiner.

* Informerar vi våra gäster om riktlinjer och rutiner på svenska och engelska.

* Har vi alltid sjukvårdsutbildad personal på plats.

Du är i trygga händer på Svenska Mässan Gothia Towers. Vi har gedigen erfarenhet av kvalificerat säkerhetsarbete och väl fungerande rutiner och program för att hantera olika händelser och situationer.

Säkerheten på mötesplatsen är högt prioriterad och vi kan effektivt anpassa säkerhetsnivån efter behov. Som besökare är du trygg hos oss.
Gothia Towers är certifierat enligt Safe Hotels Premium Level och Well Fire-Protected Hotel. Båda certifieringarna ställer höga krav på kompetens, utbildning och tekniskt skydd.

Läs mer om Safe to visit Läs mer på Folkhälsomyndigheten