Idealläge för ett nytt kontor

Lediga kontorslokaler

Letar du efter kontorslokaler i hjärtat av Göteborg? Som hyresgäst hos oss får du grannar som Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet. Och oss såklart. Mitt i evenemangsstråket.

Välutrustat och engagerat

Samtliga kontor hos Svenska Mässan har en flexibel planlösning med god teknisk infrastruktur. Som hyresvärdar är vi nära och lätt tillgängliga när servicebehov uppstår. Och för din trygghet finns brandlarm, sprinklers och hela kvarteret är bevakat antingen med kameror eller vakter.

Lokaler med en grön tråd

Vi tycker att hållbarhet är viktigt. Därför har vi skapat en anläggning som tar hänsyn till människor och miljö, både idag och imorgon. Hållbarhet går som en grön tråd genom vår verksamhet. Och därför blir du en viktig medspelare.

Idag täcks hela anläggningens elbehov täcks med vindkraft. Det har resulterat i att CO2-utsläppen har minskat rejält. Vi arbetar också löpande med att minska vår energiförbrukning genom att ständigt optimera belysning, ventilation, uppvärmning, kyla och beteenden.

Allt under ett tak

Med Gothia Towers som granne så har du flera bra restauranger att välja mellan. Dina långväga affärskontakter kan bo vägg i vägg, på ett av våra 4- eller 5-stjärniga hotell. Vill du konferera har vi nära 60 konferenslokaler i olika storlekar att erbjuda dig.

Dessutom så ligger kontoret i det perfekta kommunikationsläget oavsett om det gäller cykel, spårvagn, flyg, buss, eller bil. Eller varför inte ta en promenad för att göra ärenden på stan. Vårt cityläge placerar dig i hjärtat av staden, med dess utbud precis utanför dörren.

Vill du veta mer?

Välkommen förbi och se kontoren. En av våra duktiga medarbetare tar dig på en rundvandring i hela anläggningen om du önskar.

Kontakta oss