Säkerhet och hälsa är alltid vår högsta prioritet. Läs mer

Välkommen till vår mötesplats!

Våra besökares och medarbetares hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. För att erbjuda er bästa möjliga förutsättningar för ert besök hos oss har vi anpassat vår anläggning och våra rutiner efter rådande omständigheter.

Vi ses säkert

DIGITALT MÖTESRUM

Oavsett om du söker en storskalig kongresslokal för ert hybridevent, en modern tv-studio för live streaming eller ett interaktivt konferensrum för personalträffen, så har vi allt som behövs att skapa ett lyckat digitalt möte.

Detta händer på Svenska Mässan

Vi har mässan som inspirerar dig

Kom till oss, få nya impulser och ta del av nyheter, produkter och tjänster som visar dig framtiden redan nu. Hos oss hittar du Nordens bredaste utbud av mässor.

Gastronomi på högsta nivå

Kockar och serveringspersonal prisbelönade för sin matlagning och vinkunskap. Inte konstigt att många väljer Svenska Mässan och Gothia Towers för matens skull.

Corner

Välkommen till restaurang Corner, mitt på Korsvägen. Inspirationen hämtas från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanska bullret. Och Corner är mer än en restaurang. Här kan du även spela shuffleboard, dart och se sport på TV.

Heaven 23

En modern klassiker på Göteborgs kroghimmel omtalad för sina cocktails, säsongsinspirerade, skybar mat och King Size räckmackan.

West Coast

En kärleksförklaring till västkusten. West Coast är en modern bistro belägen i hjärtat av Gothia Towers lobby.

Upper House - baren

Här finns ett stort utbud av Champagne, vin och lokala öl. I baren på Upper House Dining serveras även utvalda ostar och charkuterier. Allt serveras till en fantastisk utsikt för Göteborg, högst upp i Gothia Towers mittersta torn.

Twentyfourseven

En avslappnad oas i Gothia Towers hotellobby. Café och bar där du kan plocka med dig smörgåsar, sallader, färska juicer och mycket mer.

Upptäck konsten

The Gallery arrangerar regelbundet vernissager och utställningar med intressanta konstnärer.

Moments

Ta del av engagerande berättelser från vår mötesplats i magasinet Moments.

Bli en av oss?

Svenska Mässan Gothia Towers är en dynamisk arbetsplats med många spännande arbetsuppgifter under ett och samma tak.

Läge för en

Bättre värld

Genom ett aktivt hållbarhetsarbete gör vi skillnad.

Nyheter

Senaste nytt från Svenska Mässan och Gothia Towers. Alla nyheter samlar vi på nyhetssidan.

Gå till nyhetssidan

Inga resultat

Nu öppnar Skandinaviens modernaste streamingstudio på Svenska Mässan Gothia Towers

28 april / 2022

Pressrelease 2022-04-28   Nu lanserar Adapt Event & Expo och Svenska Mässan Gothia Towers Skandinaviens modernaste streamingstudio i centrala Göteborg. Syftet är att möta den ökade efterfrågan på en permanent studio och därigenom erbjuda digitala möten, event och livesändningar med hög kvalitet.   Svenska Mässan Gothia Towers och Adapt har tillsammans genomfört både små och stora...

Läs vidare

Optimism trots utmanande pandemiår för Svenska Mässan koncernen

02 mars / 2022

Coronapandemin gör betydande avtryck på Svenska Mässan koncernen även under 2021 och årets resultat landar efter finansiella poster på -256 (-278) Mkr. Samtidigt visar de tillfälliga lättnader som förekommit under året på en fortsatt stor efterfrågan på det fysiska mötet, något som inte minst avspeglas i koncernens mäss- och evenemangskalender för 2022.   De omfattande negativa konsekvense...

Läs vidare

Svenska Mässan Gothia Towers offensiv: värvar tre nya Account Managers till Congress & Events 

23 februari / 2022

Pressrelease 2022-02-23   Svenska Mässan Gothia Towers genomför en storsatsning på Congress & Events. Genom rekryteringen av tre välrenommerade namn i mötesindustrin; Elisabeth Bernstein, Jonas Ogvall och Linnea Bremborg, stärker bolaget sitt kunderbjudande inför 2022 och framåt. En kombination som säkerställer professionella och enastående upplevelser.   Affärsenheten Congress &...

Läs vidare
Effekt

3,3 miljarder

2019 genererade vi 3,3 miljarder kronor i turistekonomiska effekter till Göteborgsregionen.

Försäljning

1,3 miljarder

Omsättningen för 2019 uppgick till 1,3 miljarder kronor.

Flöden

2 miljoner

Under 2019 hade vi cirka 2 miljoner besök till våra möten, mässor, hotell och restauranger.

Total yta

180 000 kvm

Vår totala yta på mötesplatsen.