Food & Beverage
Har du passion för mat och dryck och söker en dynamisk arbetsplats där du kan utvecklas? På Svenska Mässan Gothia Towers möts gastronomi och service på högsta nivå. Tidlösa à la carte-restauranger som Heaven 23 och mer avslappnade alternativ som Corner – bredden är stor. Varje dag serverar vi allt från snabba luncher till stora galamiddagar. Hos oss finns utrymme för kreativitet, vare sig du jobbar i köket, mixar cocktails eller koordinerar catering för stora evenemang.
Exempel på roller inom Food & Beverage:
Kock, Head Chef, Sous Chef
Restaurant Manager
Hovmästare
Servitör
Pastry Chef
Food & Beverage Coordinator
Bartender
Runner
Sommelier
Supervisor
Banquet Event Manager
Hur är det att jobba hos oss?
Läs gärna igenom våra sidor här på karriärwebben för att få en bredare uppfattning om hur det är att arbeta på Svenska Mässan Gothia Towers. Nedan svarar vi på några praktiska frågor för dig som är intresserad av att arbeta inom hotell, restaurang och service.

Facundo, kock
Upper House
Från Argentina till Göteborg, med en passion för mat som tagit honom världen över – Facundo har hittat hem på Upper House. Med erfarenhet från Michelin-restauranger och en stark drivkraft att leverera det allra bästa, trivs han i en miljö där teamkänslan och utvecklingen står i fokus.
Möt Fredrik och Josefine
På Svenska Mässan Gothia Towers har vi förmånen att arbeta med några av branschens främsta talanger. Två av dem är Fredrik Andersson och Josefine Pagander. Med enastående meriter och en ödmjuk inställning till sitt arbete inspirerar de både nuvarande och framtida kollegor i huset.
Fredrik, med åtta år i Svenska Kocklandslaget och guld från VM 2018, återvände till Svenska Mässan Gothia Towers som Culinary Executive Chef 2022. Hans passion för hållbar gastronomi och vilja att utveckla matupplevelsen tillsammans med sitt team gör honom till en viktig del av det vi skapar inom mat och dryck.
Josefine är aktiv i svenska konditorlandslaget och utsågs till Årets Konditor 2022. Samma år tillträdde hon som Head Pastry Chef under vårt tak med ansvar för besökarens hela pastryupplevelse. Josefine fortsätter att göra avtryck och utsågs till Konditorernas Konditor 2024. Josefine trivs med den dynamik och variation som erbjuds hos oss – från storskaliga banketter till finstämda dessertkreationer där detaljerna alltid står i fokus.