Välkommen till en höst med många spännande möten!

På Svenska Mässan och Gothia Towers rustar vi oss nu för en spännande höst med en stor variation av möten och evenemang av olika slag. Närmast kan du träffa författare, diskutera samhällsfrågor och ta del av höstens litteraturnyheter på Bokmässan.

Senare i höst samlas arkitekter, stadsplanerare, politiker och byggherrar under Nordic Architecture Fair för att diskutera hur framtidens samhällen ska se ut och fungera. Ungefär samtidigt träffas logistikbranschen på Logistik & Transport kring branschens möjligheter och utmaningar.

På The Theatre bjuder Jill Johnson in till en sprakande showupplevelse i november där hon tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Allt ackompanjerat av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en fantastisk scenlösning.

Digitalisering är en viktig fråga som ges utrymme på många av våra olika evenemang i höst. På Kvalitetsmässan som samlar tjänstemän och politiker från den offentliga sektorn berörs bland annat hur välfärden ska digitaliseras. Här framträder olika talare så som finansminister Magdalena Andersson, Centerns partiledare Annie Lööf och framtidstänkaren Kjell A. Nordström. Några dagar senare utvärderar och navigerar tusentals ungdomar bland arbetsgivare, universitet, högskolor och andra utbildningsmöjligheter på mässan Kunskap & Framtid.

En av höstens nyheter är vår nya italienska restaurang Ristoria. Här kan du njuta av allt från en espresso på morgonen till en lunch eller middag med råvaror och inspiration från det italienska köket.

Varmt välkommen!

Carin Kindbom
Vd och koncernchef
Svenska Mässan Gothia Towers