Succé för Jill Johnson på the Theatre

Gårdagens premiär för Jill Johnsons show ”That´s Life” på Gothia Towers The Theatre blev en stor succé. 1280 (utsålt) besökare fick njuta av allt från Dolly Parton till Frank Sinatra under en Las Vegas-inspirerad show. Showen är den första produktion som är unikt skapad och producerad för The Theatre.

– Detta är ytterligare en byggsten för oss att nå vår vision – att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen, säger Carin Kindbom, VD och koncernchef för Svenska Mässan och Gothia Towers. Därför känns det extra bra med så fantastiskt fina recensioner och omdömen.

Av Aftonbladet fick showen 5+, och skriver bland annat:
”I sin magnifika föreställning ”That’s life” färdar Jill Johnson oss genom årtionden och Amerikas största musikaliska röster. Men den starkast lysande stjärnan är Johnson själv.”

– En helt makalös föreställning med fantastiskt gensvar från publiken, säger Patrik Krall, VD Krall Entertainment. Det är fantastiskt att kunna sätta upp en show av den här kalibern i Sverige.

Mikael Gordon-Solfors, Kreativ producent på 2Entertain, är mycket nöjd.
– En härlig morgonläsning! Showen är en hyllning till en svunnen epok utan att göra avkall på nutid, en föreställning och produktion som tar oss från de små berörande elementen till de stora poetiska anslagen, en musikalisk fest med energi. Det här är en show man aldrig glömmer.

För mer information, kontakta:
Carina Dietmann, kommunikationsdirektör Svenska Mässan koncernen
Mail: [email protected]

Patrik Krall, VD Krall Entertainment
Mail: [email protected]