Svenska Mässan Stiftelse publicerar årsredovisning för 2017

svenskamässan

Idag finns Svenska Mässan Stiftelses årsredovisning för 2017 publicerad på vår hemsida. 

Årsredovisningen omfattar även en hållbarhetsrapport.

Länk till Svenska Mässan Stiftelse årsredovisning för 2017

Om Svenska Mässan

Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år välkomnar vi cirka 1,8 miljoner besökare till vår mötesplats. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 3,1 miljarder kronor i turistekonomiska effekter till Göteborg.