Hämta höstinspirationen hos oss!

Hösten är ofta full av aktiviteter och vår mötesplats är inget undantag. Omkring 100 000 besökare samlas i september på vår årliga bokmässa för att delta i seminarier och möta författare från hela världen. Innan dess samlar vi den nordiska träbranschen på Trä & Teknik. Här träffas alla som på något sätt arbetar med trä för att diskutera och inspireras av träets möjligheter och framtid. Vid invigningen av trä & Teknik den 28 augusti är vi i år även stolta över att kunna välkomna H.M. Konungen.

Inspiration kan också komma från nya smaker. Upper House Dining med sin milsvida utsikt erbjuder förutom avsmakningsmeny nu även a´la carte.  Eller upptäck det italienska köket på Ristoria, närproducerat och ekologiskt på West Coast eller den berömda räkmackan på Heaven 23.

I höst riktar vi också strålkastarna mot den nordiska fastighetsbranschen på Nordic Property Expo och samlar svensk industri under Scanautomatic och Processteknik. Vi arrangerar dessutom Scanpack där norra Europas förpackningsbransch möts och Logistik & Transport som i år är dubbelt så stor.

Alcazar, Sarah Dawn Finer och Lisa Nilsson gästar alla The Theatre det kommande halvåret. Njut av spektakulära shower i kombination med fantastisk mat och dryck. En underbar helhetsupplevelse utlovas för alla smaker. I november och december arrangerar vi också Kunskap och Framtid som varje år samlar tusentals ungdomar samt eCarExpo – ett måste för alla bilentusiaster.

Varmt välkommen!

Carin Kindbom
Vd och koncernchef
Svenska Mässan Gothia Towers