Svenska Mässan nominerad till designpris

100 år av möten

Det är Svenska Mässans jubileumsbok 100 år av möten som nominerats till Svenska Designpriset och tävlar i kategorin redaktionellt – bok. Tävlingen är en av Sveriges största inom visuell kommunikation och avgörs med en omröstning som börjar idag den 3 september där alla kan delta.

 Vi är såklart fantastiskt glada över nomineringen, säger Carina Dietmann, kommunikationsdirektör på Svenska Mässan koncernen.

Bakom idé, text och form står reklambyrån Ehrenstråle.

Svenska Designpriset utser årligen Sveriges bästa visuella kommunikation inom kategorier som reklam, redaktionell webb, print, event, identitet och information. Vinnarna i Svenska Designpriset utses den 25 oktober på Berns i Stockholm. Omröstningen sker på Svenska Designpriset till och med den 10 september.

kollage 100 årsbok

konst 100 årsboken

Foto: Lennart Nilsson