Dagarna alla hundälskare väntat på

I början av januari öppnar årets stora höjdpunkt för alla hundälskare, MyDog. Foto: Anna Sigvardsson.

Äntligen är det dags för årets stora hundmässa i Göteborg.
Under fyra dagar i januari, kommer 100 olika hundraser att ta över Svenska Mässan.
– För alla hundälskare är det förstås julafton att få välkomna likasinnade för att inspireras av varandra och ha roligt tillsammans, säger Tommy von Brömsen, affärsansvarig för MyDog, 3-6 januari 2019.

Spektrat av aktiviteter är brett och mångfalden av händelser är det som gör MyDog så häftigt. Här finns något för alla! Eller vad sägs om rafflande tävlingar i rallylydnad och nose work? Eller vill du bara strosa runt och kanske upptäcka vilken ras du ska sikta på vid framtida köp?
– Självklart får du inte heller missa korandet av Årets Utställningshund, berättar Tommy von Brömsen.

Snövit och de sju dvärgarna

Stor underhållning kommer i form av hundteatern som i år tolkar Bröderna Grimms klassiker, Snövit och de sju dvärgarna. En supershow med glimten i ögat och duktiga sagoberättare som för historien framåt tillsammans med 10–12 skådespelande hundar. Föreställningen är varje dag och något som ingen bör missa.
– Oavsett om du tävlar på högsta nivå eller vill lära dig mer om livet med en hund, så finns det något för alla.

Polishundar

På mässan finns också en mängd aktiviteter för barn och ungdomar där bland andra  Sveriges Hundungdom medverkar. Polisen och Burgården Gymnasium finnas på plats för att inspirera framtidens hundägare.
Aktiviteter som ansiktsmålning, tipspromenad och möjligheten att prova på agility är fler roliga saker som erbjuds på mässgolvet.
Den rafflande finalen i Årets Utställningshund tar plats på MyDog. Vinnaren koras efter att årets samtliga hundutställningar har tagit plats. Lördagen den 5 januari, kl. 14.30, delas det prestigefyllda priset ut.
Se polishundarnas arbete på nära håll. Det blir en fartfylld, rolig och spännande uppvisning av polisens hundar med deras förare. En av deltagarna blev korad till ”Årets Polishund” för ett par år sedan för sin förmåga att rädda liv och hitta stora mängder vapen och narkotika.

Här kan du köpa dina biljetter till MyDog: