Fantastiska upplevelser på hög nivå

Båtmässan ses ofta som ett första vårtecken hos oss och visst är det lätt att drömma sig bort till sommaren när man rör sig bland båtarna på mässgolvet. I år firade den sitt 60-årsjubileum, ett starkt betyg för mässan och som även visar hur viktigt det personliga mötet fortsätter att vara. Under våren bjuder vi in till flera fantastiska upplevelser på vår mötesplats.

Eurohorse shoppar du allt inom häst- och ridsportsutrustning och promenerar enkelt över till världscupfinalerna på Gothenburg Horse Show. På En Öl & Whiskymässa kan du provsmaka över 1 000 öl och 1 200 whiskysorter under två dagar. Du kan också prova, dofta och uppleva dryck från när och fjärran på Vin & Deli senare i april.

Som besökare hos oss bor du med milsvid utsikt över staden. Välj Gothia Towers eller Upper House, den senare blev nyligen för andra året i rad framröstat till Sveriges bästa hotell på Tripadvisor. Om du vill upptäcka staden ligger den precis utanför dörren med sina shoppingstråk, konstgallerier, sport- och konsertarenor. Gillar du dessutom löpning? Då kan du kombinera alla tre; bo på hotellet, besök GöteborgsVarvet Expo och spring sedan GöteborgsVarvet – världens största halvmara.

En av vårens nyheter på Ristoria är smakresan Dinner Time Story. Känd från sina gästspel på restauranger över hela världen tar den dig på ett underhållande, kulinariskt, 3D-äventyr. Du har också en unik möjlighet att fram till och med den 9 mars njuta av mat, vin och cocktails på Göteborgs allra högsta belägna bar när Heaven23 tillfälligt flyttar in i det tredje tornet.

Varmt välkommen!

Carin Kindbom, vd och koncernchef
Svenska Mässan och Gothia Towers