Svenska Mässan Gothia Towers skapar visualiseringskonceptet The Studio

Pressrelease 2020-01-29

 

Svenska Mässan Gothia Towers tar fram ett nytt koncept för att digitalt visualisera och presentera skräddarsydda lösningar utifrån kundens specifika behov. Det specialdesignade visualiseringsrummet med namnet The Studio kommer invigas i april 2020.

 

 

– Vi har inte sett att det finns något liknande koncept någon annanstans i Europa. Det här är en viktig del i vår digitaliseringssatsning för att skapa en ännu bättre kund- och besökarupplevelse, säger Benny Karlsson, VP Sales & Marketing på Svenska Mässan Gothia Towers.
The Studio, som bland annat är utrustad med en 22 kvadratmeter stor högupplöst 180-graders LED-skärm, kommer användas vid olika kund- och besöksmöten och som inspelningsstudio. Den är även bokningsbar för företag och organisationer som vill arrangera möten och hålla presentationer i en högteknologisk och anpassningsbar miljö.

 

– Vi är en stor mötesplats och kan skapa det mesta. Nu kommer vi på ett fantastiskt och effektfullt sätt kunna presentera och demonstrera hur vi kan anpassa våra lokaler efter kundens specifika förutsättningar och behov, säger Peter Berggren, Director, After Sales på Svenska Mässan Gothia Towers.

Konceptet har tagits fram tillsammans med Adapt som producerar och levererar ljud-, ljus- och bildupplevelser. Projektet är en vidareutveckling av ett samarbete som startade för tre år sedan när Svenska Mässan Gothia Towers och Adapt tillsammans började erbjuda sina kunder tekniska helhetslösningar för större möten och event.

 

– En generell utmaning för kunderna är att i förväg föreställa sig hur deras projekt kan se ut. The Studio kommer inte bara ge ny inspiration utan också skapa en extra trygghet inför genomförandet eftersom man vet hur det kommer att se ut, berättar Viking Grandin, Senior Projektledare på Adapt.

 

För mer information, kontakta:

 

Peter Berggren, Director, After Sales, Svenska Mässan Gothia Towers
[email protected]
Telefon: 031- 708 82 01
www.svenskamassan.se

Viking Grandin, Senior Project manager, Adapt
[email protected]
Telefon: 0709 – 43 12 01
www.adapt.se