Svenska Mässans EuroHorse i samarbete med Sweden International Horse Show

Pressrelease 2020-04-17
 
Svenska Mässan har ingått ett samarbete med Sweden International Horse Show i Stockholm och kommer att förstärka och utveckla mässdelen av arrangemanget med resurser och kompetens från teamet bakom EuroHorse.
 
– Vi ser stor potential i vår mässa. Inför 2020 kommer vi att satsa ännu mer på mässan och genomför en rad spännande förändringar. Vi har lyssnat på våra besökare, som gillar vår mässa men som tycker att logistiken kan bli bättre. Detta och mycket mer kommer vi att utveckla till årets upplaga av SIHS. I den nysatsning vi gör är vi glada att ha med teamet bakom EuroHorse som partner, säger Christin Ericsson, Event Director för Sweden International Horse Show.
 
Svenska Mässan arrangerar EuroHorse-mässan i samband med Gothenburg Horse Show, en av världens största hästsportmässor.
 
– Vi ser mycket fram emot att bli en partner till Sweden International Horse Show och att vara med och vidareutveckla mässan. Det är ett mycket starkt evenemang och redan idag är mässan väletablerad och uppskattad av besökarna. Att få vara en del i att ta nästa steg och utveckla den vidare är ett mycket spännande uppdrag för oss, säger Klas Pettersson, Affärsansvarig för EuroHorse på Svenska Mässan.
 
Mässan rymmer närmare 150 utställare och besöks av omkring 70 000 personer varje år. I genomsnitt handlar besökarna för 1 400 kronor på mässan.
 
– Under våren kommer vi att berätta mer om de förändringar vi genomför på arenan och kring mässan inför årets upplaga av Sweden International Horse Show, säger Christin Ericsson.