Carin Kindbom omvald styrelseledamot i internationella branschorganisationen UFI

2020-11-04
 
Svenska Mässan Gothia Towers vd och koncernchef Carin Kindbom blev igår, den 3 november, omvald till ledamot av UFI:s styrelse för ytterligare en mandatperiod. UFI (The Global Association of the Exhibition Industry) är den internationella branschorganisationen för mäss- och mötesarrangörer. Mandatperioden sträcker sig över tre år, 2020-2023, och träder i kraft i samband med UFI:s generalförsamlings sammanträde den 10 november.
 
– Vi har varit medlemmar i UFI sedan 1958 och det är en viktig plattform för oss för att kunna utbyta erfarenheter och för att utveckla vår affär i ett internationell perspektiv. Värdet av att diskutera branschens utmaningar på global nivå har blivit allt viktigare, inte minst i den situation vi nu befinner oss i under coronapandemin, säger Carin Kindbom.
 
Läs mer om UFI:s val av styrelseledamöter på ufi.org
 

Carin Kindbom, vd och koncernchef, Svenska Mässan Gothia Towers