Konstutställning i The Gallery: Visage

29 augusti – 18 september

Malin Ask är född 1975 och bor nära havet på västkusten. Hennes verk växer fram i det svarta funkishuset på berget i Vallda Sandö med havet, klippor och ljuset som energikällor. Malin är en autodidakt konstnär där hennes motiv inspireras av främst ansikten som uttrycker eller förmedlar en känsla.

 

– Jag målar både i akvarell och akryl och motiven föreställer ofta kvinnoansikten. Jag gillar att måla ansikten som uttrycker eller förmedlar en känsla och jag försöker ofta fånga olika mentala tillstånd som förmedlas i ögon och olika ansiktsuttryck. Det kan vara all från nöjd och tillfreds till finurlig, bitter eller längtande berättar Malin – Jag har så länge jag kan minnas målat och tecknat. Med en pappa som konstnär och mamma som textildesigner fanns färg och form alltid nära till hands. Malin har deltagit i flera utställningar i Sverige samt i Europa.

VERNISSAGE
1 september träffar du Malin på plats i The Gallery 17.00-20.00


Läs mer om Malin: 
https://malinask.se


Kontaktuppgifter:
Email: ask.malin@gmail.com
Mobil: 0732-487704