Välkommen till vår mötesplats!

Våra besökares och medarbetares hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. För att erbjuda er bästa möjliga förutsättningar för ert besök hos oss har vi anpassat vår anläggning och våra rutiner.

Utforska framtiden - och gör bättre affärer

Först och främst kommer människor hit för att upptäcka vad som är nytt – inom teknik, trender, innovationer, sociala frågor och för att hämta inspiration från nästa stora idé. Tillsammans kan vi göra magi.

Oförglömliga upplevelser. Allt under ett tak.

Möten i världsklass - med tillgång till hotellboende i världsklass, ett spa i världsklass och underhållning i världsklass. Plus en hel värld av matupplevelser - från lokala specialiteter till gourmetmat.

Göteborg: Norra Europas mest gästvänliga stad

Upptäck en stad känd för sin värme och kreativitet, såväl som sin entreprenörsanda. Vårt fantastiska läge i centrum betyder att du hittar butiker, restauranger, gallerier och konsertlokaler precis utanför dörren.

DIGITALT MÖTESRUM

Oavsett om du söker en storskalig kongresslokal för ert hybridevent, en modern tv-studio för live streaming eller ett interaktivt konferensrum för personalträffen, så har vi allt som behövs att skapa ett lyckat digitalt möte.

Vi har mässan som inspirerar dig

Kom till oss, få nya impulser och ta del av nyheter, produkter och tjänster som visar dig framtiden redan nu. Hos oss hittar du Nordens bredaste utbud av mässor.

Gastronomi på högsta nivå

Kockar och serveringspersonal prisbelönade för sin matlagning och vinkunskap. Inte konstigt att många väljer Svenska Mässan och Gothia Towers för matens skull.

Corner

Välkommen till restaurang Corner, mitt på Korsvägen. Inspirationen hämtas från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanska bullret. Och Corner är mer än en restaurang. Här kan du även spela shuffleboard, dart och se sport på TV.

Heaven 23

En modern klassiker på Göteborgs kroghimmel omtalad för sina cocktails, säsongsinspirerade, skybar mat och King Size räckmackan.

West Coast

En kärleksförklaring till västkusten. West Coast är en modern bistro belägen i hjärtat av Gothia Towers lobby.

Upper House - baren

Här finns ett stort utbud av Champagne, vin och lokala öl. I baren på Upper House Dining serveras även utvalda ostar och charkuterier. Allt serveras till en fantastisk utsikt för Göteborg, högst upp i Gothia Towers mittersta torn.

Twentyfourseven

En avslappnad oas i Gothia Towers hotellobby. Café och bar där du kan plocka med dig smörgåsar, sallader, färska juicer och mycket mer.

Upptäck konsten

The Gallery arrangerar regelbundet vernissager och utställningar med intressanta konstnärer.

Moments

Ta del av engagerande berättelser från vår mötesplats i magasinet Moments.

Bli en av oss?

Svenska Mässan Gothia Towers är en dynamisk arbetsplats med många spännande arbetsuppgifter under ett och samma tak.

Läge för en

Bättre värld

Genom ett aktivt hållbarhetsarbete gör vi skillnad.

Nyheter

Senaste nytt från Svenska Mässan och Gothia Towers. Alla nyheter samlar vi på nyhetssidan.

Gå till nyhetssidan

Inga resultat

Ny hållbarhetsstrategi, samma standard - Svenska Mässan Gothia Towers certifierad enligt ISO 20121

21 november / 2022

Nyhet 2022-11-21 För sjunde året i rad har Svenska Mässan Gothia Towers certifierats enligt hållbarhetsstandarden ISO 20121 för Hållbara evenemang.   Som första större kongress-, hotell- och mötesanläggning i Norden certifierades Svenska Mässan Gothia Towers 2015 enligt hållbarhetsstandarden ISO 20121. Under 2022 har en ny hållbarhetsstrategi implementerats och den nya certifieringen...

Läs vidare

Svenska Mässan Gothia Towers inviger största solcellsanläggningen i Göteborg city 

19 oktober / 2022

Pressrelease 2022-10-19   Som första mäss- och hotellanläggning i Norden invigde Svenska Mässan Gothia Towers i dag sin solcellsanläggning på mässtaket. Satsningen är ett led i mötesplatsens affärsstrategi att skapa långsiktigt värde genom att gå i bräschen för initiativ som bidrar till hållbar utveckling, både lokalt och globalt.   - Att investera i hållbara lösningar har varit en l...

Läs vidare

Svenska Mässan Gothia Towers revanschhöst efter pandemiuppehåll

08 september / 2022

Nyhet 2022-09-08 Efter två års pandemi har det uppdämda behovet av att träffas fysiskt gjort ett tydligt avtryck på Svenska Mässan Gothia Towers bokningsläge. Efter en stark sommar med en rekordbeläggning på drygt 92% under juli månad står nu mötesplatsen med en fulltecknad mäss- och möteskalender inför hösten och rekryterar samtidigt till ett hundratal tjänster för att nå samma personalvolymer...

Läs vidare
Effekt

3,3 miljarder

2019 genererade vi 3,3 miljarder kronor i turistekonomiska effekter till Göteborgsregionen.

Försäljning

1,3 miljarder

Omsättningen för 2019 uppgick till 1,3 miljarder kronor.

Flöden

2 miljoner

Under 2019 hade vi cirka 2 miljoner besök till våra möten, mässor, hotell och restauranger.

Total yta

180 000 kvm

Vår totala yta på mötesplatsen.