Du som besöker en av våra publikmässor som privatperson

För att du ska kunna köpa biljetter, seminariekort eller annat inför ditt besök på mässan krävs det att du lämnar vissa personuppgifter till oss. Vilka uppgifter som är obligatoriska framgår av registreringsformuläret när du gör din beställning. Dessa uppgifter krävs för att du ska kunna genomföra ett köp hos oss.
När du besöker en av våra publikmässor som privatperson behandlar vi dina personuppgifter för i huvudsak följande ändamål:

– För att registrera och administrera din anmälan till mässan
– För att kommunicera med dig inför och under mässan, t.ex. för att skicka information till dig
– För att skicka information och marknadsföring om mässan och om liknande mässor som vi tror att du kan vara intresserad av, inom en period av två år

När du har anmält dig till någon av våra mässor kommer vår kommunikation till dig bestå av: – En bekräftelse via e-post, sms eller post
– Eventuell faktura via post eller e-post
– E-post med information samt nyhetsbrev och marknadsföring om mässan och om liknande mässor som vi tror att du kan vara intresserad av
– Nyhetsbrev om SMGT:s verksamhet
– E-post med marknadsundersökning om mässan

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs den detaljerade beskrivningen om varför vi behandlar dina personuppgifter, vilka kategorier av personuppgifter vi behandlar, den lagliga grunden för behandlingen samt hur länge vi sparar dina personuppgifter.

Vem får tillgång till dina personuppgifter?

Vi samlar in dina personuppgifter för behandling inom SMGT. Vi samarbetar dock med andra företag och organisationer som får ta del av dina personuppgifter om det är nödvändigt för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som deltagare eller om mottagaren är en extern eller intern IT-leverantör som vi anlitar för att bistå oss tekniskt med någon del av vår verksamhet.
Nedan beskriver vi vilka vi delar dina personuppgifter med. Du kan kontakta oss om du vill få mer information om vilka som får tillgång till dina personuppgifter.
– Dina personuppgifter kommer att delas med leverantörer för att vi ska kunna administrera din anmälan till mässan, t.ex. till den leverantör som tillhandahåller vårt biljettsystem och distribution.
– Vi kommer att dela dina personuppgifter med en leverantör i syfte att hålla dina uppgifter korrekta, d.v.s. för att uppdatera dina kontaktuppgifter, eller ett undersökningsföretag, för att du ska kunna lämna omdömen om dina upplevelser.
– Om du använder en rabattkod vid anmälan, som du har fått från en utställare eller en partner, kommer vi att dela dina kontaktuppgifter, såsom din postadress, e-postadress och mobilnummer, med den utställare eller partner som du har fått koden från.
– Vi kan komma att dela de bilder eller filmer som du som deltagare är synlig på med utställare eller partners.

– Om du i samband med din registrering väljer att boka hotell via oss kommer dina personuppgifter att överföras till hotellet som du ska bo på.