Kontakta oss om GDPR

Svenska Mässan och Gothia Towers är en av Europas största mötesplatser. Med allt under ett tak, mitt i hjärtat av Göteborg , välkomnar vi varje år cirka 2 miljoner besökare. Svenska Mässan står för alla mässor, utställningar och större möten. Gothia Towers står för hotell, restauranger, spa, butiker med mera. Båda delar ingår i Svenska Mässan Gothia Towers AB. Ägare är Svenska Mässan Stiftelse.

Vänligen fyll i vårt formulär om du önskar att Svenska Mässan Gothia Towers AB gör till exempel något av följande:

  • Ändrar/korrigerar de uppgifter vi har om dig.
  • Skickar dig ett utdrag av den information vi har om dig.
  • Raderar dig från vår databas.
  • Övriga ärenden kopplat till dataskydd.

 

Om du önskar avregistrera dig från ett specifikt nyhetsbrev så är det enklaste sättet att klicka på avanmälan längst ner i själva nyhetsbrevet. Alternativt logga in på din mottagarsida och redigera

För att vi ska kunna säkerställa att ingen information når fel person så kommer du i ett senare skede behöva validera att du är rätt person att få de här uppgifterna.

För att så långt som möjligt skydda din integritet använder vi inte personnummer i våra system. Vår nyckel för att hitta dig i systemet är mobilnummer och mejladress. För att hjälpa oss att hitta dina personuppgifter bör du därför ange alla mejladresser/telefonnummer du använt dig av i kontakt med oss.

Du får svar av oss inom 30 dagar från det att du skickar in formuläret.

Dataskydd

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du i vår Integritetspolicy