Nyhetsbrev

Du som får våra nyhetsbrev

Om du har samtyckt till det kommer du att få nyhetsbrev och utskick kring vald mässa/konferens där vi informerar om evenemanget, lämnar rabatter och erbjudanden samt utlyser tävlingar. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.
För dig som tar del av våra utskick kopplade till en bransch-/fackmässa som är mer riktat mot dig i din yrkesroll behandlar vi ditt namn och e-postadress med stöd av intresseavvägning/samtycke tills att du avregistrerar dig från våra utskick eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.
Läs mer om dina rättigheter nedan.

Vem får tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter behandlas som utgångspunkt endast av Svenska Mässan Gothia Towers AB. Vi delar dock dina personuppgifter med IT-leverantörer som endast behandlar personuppgifter på vårt uppdrag för att bistå oss tekniskt. Du kan kontakta oss om du vill få mer information om vilka som får tillgång till dina personuppgifter.