Ge bort en upplevelse i julklapp

Vad ska du ge bort i julklapp? En upplevelse är något av det bästa man både kan ge och få, och hos oss finns möjligheten att uppleva allt mellan hundutställningar och whiskyprovningar. Köp biljetter till någon av våra kommande mässor och se fram emot ett roligt, givande och spännande mässbesök nästa år!

Biljetter köps på respektive mässas hemsida.

MyDOG

11-14 januari

Nordens största hundevenemang. Två hundutställningar och mängder av andra hundaktiviteter. MyDOG är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om hundar.

Köp biljetter

Båtmässan

3-11 februari

Båtsommaren börjar här! Ge bort en biljett till Västsveriges största mötesplats för alla som älskar båt- och vattenliv. Här finns allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare.

Köp biljetter

EuroHorse

22-25 februari

Upplev fartfyllda uppvisningar i paddocken, shoppa allt inom häst- och ridsportutrustning och lär dig om rasföreningar, avel och svensk hästnäring.

Köp biljetter

Göteborg Vin & Deli

22-23 mars

Prova, dofta och upplev dryck från när och fjärran, både från den nya och gamla världen. Spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor med mycket historia. Till det finner man delikatesser som hör drycken till.

Köp biljetter

En Öl & Whiskymässa

19-20 april

Upptäck allt som bubblar och pyser i öl- och whiskyvärlden. Här samlas ett stort antal utställare från mikrobryggerier, bryggerier, whiskydestillerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, delikatessföretag och mycket mer.

Köp biljetter

Ge bort en upplevelse på Gothia Towers

På Gothia Towers finner du flera minnesvärda upplevelser, så som hotellövernattning, spabesök och gastronomiska upplevelser. Tips – ge bort ett presentkort på Gothia Towers i julklapp.

Läs mer