Service Center

Utställarnas egna lounge

Utställarnas egna lounge

Slipp sorlet, samla kraft och resurser

I Service Center har du möjlighet att ta en paus eller passa på att sköta praktiska ärenden. Här kan du även få hjälp att komplettera din monter med t.ex. möbler, utrustning och tilltugg.

Hitta till Service Center

Service Center är en unik plats, skapad för att du som utställare ska få den bästa möjliga mässupplevelsen, en plats för att serva just dig och dina behov.
I utställarloungen kan du ladda både ditt och telefonens batteri. Ta en kaffe, läs lite mejl i lugn och ro, eller skapa nya affärsrelationer med dina branschkollegor. I själva Service Centret finns erfaren personal redo att hjälpa dig för att förbättra ert mässdeltagande.

Våra tjänster

Monterorder / Monterdesign

Vid behov av komplettering till er monter hjälper vi på Service Center er med order av extra möbler och monterutrustning.

 

 

Lounge

Gratis kaffe.
Batteriladdning för din telefon.
Print, kopiering och tillgång till datorer.

Transportservice

Godshantering och rådgivning. Vårt transportkontor ligger precis i anslutning till Service Center. Allt inkommande/avgående gods måste föranmälas. Föranmäl ditt gods här.

Blommor och tillbehör

Här hittar du enklare montertillbehör så som växter, dekorationer, godis, dryck, tejp och verktyg.

Butiken är alltid öppen inför mässan och under monteruppbyggnad. Allt du beställer här kan självklart läggas till på din befintliga monterfaktura.

Butiken har endast ett begränsat utbud så för att du ska vara säker på att få det du önskar är det alltid bäst att boka dina varor i förväg. 

Mer information om vår butik Flowers

Montercatering

Vi hjälper dig gärna med allt från frukost och kaffeservering till upplägg för mingel, pressträffar och produktlanseringar.

Beställ alltid din montercatering på förhand för att med säkerhet få det du önskar i tid. Vill du lägga till något i din order eller har frågor om din beställning hjälper vi dig gärna på plats med detta!

Monterservice och montercatering

Hitta Service Center

Klicka på bilden för att se en större version