Höga och hållbara ambitioner

Medvetna val för en hållbar utveckling

Sedan flera år tillbaka har vi bedrivit ett aktivt hållbarhetsarbete för att bidra till en mer hållbar värld och driva vår verksamhet på ett hållbart sätt. Vi vill vara med och accelerera den hållbara utvecklingen framåt.

För dig som besökare betyder det att du kan vara med om förstklassiga upplevelser hos oss med gott samvete. Vi tar ansvar för vår påverkan på miljön och stödjer dessutom flera organisationer och projekt som verkar för goda syften. Det skapar en långsiktig lönsamhet både för oss och samhället.

FN:s globala mål

De globala målen är FN:s mest ambitiösa agenda för hållbar utveckling hittills och har antagits av länder, företag och organisationer över hela världen. Våra mål berör främst 5, 7, 8, 12 och 13.

FN:s globala mål

Hållbarhetsarbetet i siffror

Visste du att 94 procent av vårt avfall återvinns? En del komposteras och rötas för att sedan omvandlas till biogas som driver spisarna i våra restauranger. I hållbarhetsrapporten kan ta du del av hur vårt hållbarhetsarbete utvecklas.

Klimatkompensera din resa till oss

Nu kan du klimatkompensera din resa eller ditt besök hos oss. Vi rekommenderar tjänsten Zeromission.

Boka ditt möte

Vi ger dig allt från hotell till butiker, teater, spa, restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Här finns en miljö där du vill vistas och umgås 24 timmar om dygnet – både privat och i affärer.