Möten & konferenser

Du kanske ska ha kickoff med dina arbetskamrater, konferens med din organisation eller framtidsmöte i styrelsen? Vill du att det ska bli ett möte som skapar extra glöd och engagemang? Då har du kommit till rätt ställe.

Gott om plats för många. Och för få.

På Svenska Mässan och Gothia Towers har vi konferensplatser för sammanlagt 8 800 personer i 60 lokaler. Hälften klarar från 120 sittande gäster och uppåt. Alla har scen och kan förändras efter dina behov. När det gäller det praktiska så finns alltid våra värdar och konferenstekniker på plats för att hjälpa dig, så att allt flyter på och ni kan fokusera på dagens ämne.  

Läs mer

Unika mötesrum på 28 våningen...

... eller flexibla hallar. Vi fixar båda delarna.

Förmodligen världens mest hållbara mötesplats

Vi har jobbat med hållbarhet i mer än 20 år och är stolta över att erbjuda dig förstklassiga upplevelser där vi tar ansvar för påverkan på miljö och samhälle. Hos oss placeras ditt möte mitt i världens mest hållbara stad, Göteborg, som ger dig promenadavstånd till restauranger, shopping och upplevelser. Bara 20 minuter från flygplatsen. Dessutom kan du välja att miljödiplomera ditt event.

Ät, bo och relaxa

När mötet är över ska du koppla av med god mat, en spaupplevelse eller få dig en natts välförtjänt sömn. Vår integrerade anläggning erbjuder hotell, restaurang och allmänt livsnjuteri på en nivå som få kan erbjuda i Europa.

Gothia Towers

Att bo på där du har möte sparar inte bara tid och energi. Du bor dessutom med högsta komfort i Göteborgs bästa utsiktsläge.

Restauranger

På Gothia Towers har vi flera olika restauranger och barer. Vi har allt från café till modern á la carte. Här finns även take away.

Upper House

En helhetsupplevelse för alla sinnen. Boende av internationell toppklass, exklusivt spa och restaurang belönad med en stjärna i Guide Michelin. 

Upper House Spa

Kombinera ditt möte med en klassisk spaupplevelse. Doft och känsla av salt, hav och lena klippor. Och en pool ovanför Göteborg, utanför fasaden

Allt för ett lyckat möte

Det är mycket som ska stämma om ett möte ska bli lyckat, och lokalerna är bara en av ingredienserna. Dina gäster ska ha någonstans att bo, tekniken ska funka, gästerna ska registreras och ha någonstans att hänga sina kläder. Kanske behövs säkerhetsvakter, tolkar och guider. Och hur gör du med underhållningen?

Parametrarna är många, men lugn, vi på Gothia Towers kan lösa det mesta åt dig. Till din hjälp har du en kunnig och inspirerande projektledare som fungerar som bollplank och fixare före och under ditt arrangemang.

Aktiviteter

På Gothia Towers anordnar vi en rad olika aktiviteter för både små och större grupper.

Mat & dryck

Läcker fikabuffé, välsmakande konferensluncher och stämningsfulla middagar.