Möten som sticker ut

Vi har fokus på de personliga detaljerna och laddar dina möten med energi och nytänkande – allt för att ta mötet till en ny nivå.

Ge ditt möte inramningen det förtjänar.
Hos oss finns allt du behöver för att göra ett starkt intryck inom alla delar; lokaler, teknik, mat, boendet och inte minst service och värdskapet!
Få anläggningar kan erbjuda lika stora och flexibla resurser för att förverkliga möten som skapar engagemang och får genomslag. En kontakt för ett fulländat kontrakt för helhetsupplevelsen!

Svenska Mässan Gothia Towers är Europas ledande mötesarena och Göteborg har tre år i rad utsetts till världens mest hållbara mötesdestination. Staden präglas av världsledande innovation och forskning, framgångsrik samverkan och öppenhet. Det är en unik mötesstad, perfekt belägen för att nå med flyg, bil, tåg och båt. Med vårt unika cityläge så når man stadslivet på bekvämt gångavstånd.

PLANERA DITT MÖTE
Prata med oss
+ 46 31 708 83 90
[email protected]

Fysiska möten man minns

Ett färgstarkt och levande fysiskt möte i en annan miljö leder till kreativitet, engagemang, motivation och inspiration. Att kunna se varandra i ögonen, ta in andras kroppsspråk och nätverka i fikapausen gör skillnad för inlevelsen och upplevelsen. Vi kan erbjuda lokalerna, boendet, servicen, maten och underhållning för det fysiska mötet – allt samlat under samma tak.

Digitala och hybrida möten i proffsigt format

Det digitala är det nya normala. Ett digitalt möte behöver man inte resa till, vilket sparar tid, pengar och miljö, men det gäller också att engagera deltagarna. På Svenska Mässan Gothia Towers skapar vi närvaro även i det digitala mötesrummet. Med erfarenhet, kreativ förmåga och tekniskt kunnande ger vi ditt möte en professionell inramning som gör starkt intryck även i digitalt format.