Säkerhet

Du är i trygga händer hos oss. Vi har gedigen erfarenhet av kvalificerat säkerhetsarbete med omfattande program för att hantera specifika händelser och situationer.

Du är i trygga händer hos oss. Vi har gedigen erfarenhet av kvalificerat säkerhetsarbete med omfattande program för att hantera specifika händelser och situationer.

Säkerhet du kan lita på

Svenska Mässan Gothia Towers är en säker plats att bo och mötas på. Vi lägger ner stort arbete på att göra miljön trygg och harmonisk. Vi har gedigen erfarenhet av att anordna möten och evenemang med hög säkerhetsnivå och har god kontakt med polis och andra säkerhetsfunktioner inom staden. Vilken säkerhetsnivå ni behöver på ert möte, planerar vi för tillsammans.

Säkerhet är av högsta prioritet för oss och vi hanterar varje evenemang efter dess unika omständigheter och krav. Att säkerheten är en naturlig del av vårt dagliga arbete är inte nödvändigtvis något som man ser som gäst. Men om en nödsituation skulle uppstå kan du känna dig lugn i vetskapen om att vi kommer att ta väl hand om dig och alla deltagare.

Ta reda på mer

Trygga möten, konferenser och mässor

Svenska Mässan Gothia Towers följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset. Vi följer rådande riktlinjer för större sammankomster och ordnar säkra möten och konferenser. Vår kunskap och storlek är er trygghet för att mötas säkert.

Säker, stabil och organiserad stad

Enligt Global Peace Index är Sverige ett av de mest fredliga länderna i världen. Sverige har inte varit i krig på 200 år. Göteborgs stad, restauranger, barer och andra offentliga inrättningar har höga krav på säkerhet och hygien och har vidtagit en rad åtgärder för att möjliggöra en trygg miljö i staden.