Mötesrådgivning

Skräddarsytt för er

Vad är syftet med ditt möte? Vad önskar ni uppnå?

Här finns 5–41 000 kvadratmeter yta som kan förvandlas till en oförglömlig upplevelse utöver det vanliga. Våra mötesrådgivare skräddarsyr den bästa lösningen för dig.

Goda mötesråd – vi finns här för dig!
Det har aldrig varit viktigare att skapa meningsfulla och effektiva möten. På Svenska Mässan Gothia Towers hjälper vi dig att skapa den perfekta mixen mellan analogt och digitalt, arbete och upplevelse, kunskap och kreativitet. Vi har lång erfarenhet av alla typer av internationella och nationella möten och kan ta ert till nästa nivå.

Inga frågor är för dumma och inga utmaningar för stora. Oavsett vilken erfarenhet du har av att planera möten, så bistår vi gärna med kvalificerad mötesrådgivning. Våra medarbetare skräddarsyr lösningar och projektleder utifrån era behov och mål. Det är bara att skicka en förfrågan – ring eller mejla så tar din mötesrådgivare kontakt för vidare dialog.

PLANERA DITT MÖTE
Prata med oss
+ 46 31 708 83 90
[email protected]

Hotellkapacitet för stora och små möten

Hos Svenska Mässan Gothia Towers ligger hotellet och möteslokalerna inom samma väggar. Vi har boendekapacitet för nästan alla mötesstorlekar, från två personer till flera tusen deltagare. Dina gäster kan njuta av skandinavisk komfort i något av våra 1 200 hotellrum, med upp till femstjärnig standard. Bara en hissresa från mötesrummen och mässhallarna – med citylivet utanför dörren.

Matupplevelser för alla smaker och sinnen

Bättre mat leder till bättre mötesupplevelser. Allt hänger ihop. Vi jobbar medvetet och noga med att kreera bra mat med ekologiska råvaror och närproducerat i den mån det går. Hos oss finner du det mesta för alla smaker – från finkrog till smörgåsar och lunchboxar att ta med.

Vi har en unik erfarenhet och kompetens av att hantera stora volymer. Från tusen gäster på glittrande banketter och galamiddagar till affärsluncher och mingel på vår takvåning. Självklart anpassar vi maten efter eventuella allergier.