Kapacitet

Upptäck oändliga möjligheter. Här skapar vi starka upplevelser mellan varumärken och människor som fördjupar relationer och stärker din affär.

Upptäck oändliga möjligheter. Här skapar vi starka upplevelser mellan varumärken och människor som fördjupar relationer och stärker din affär.

Vi har kapaciteten. Hela vägen från golv till mat.

Med över 60 lokaler, 9 utställningshallar, en kongresshall för 1500 personer och 41 000 kvadratmeter golvyta har vi kapacitet och flexibilitet för att möta dina behov. Oavsett vad de är. Ett möte där sponsorer ska visas upp med utställningsmöjligheter? En konferens med många grupprum för att lösa olika problem? Eller en magnifik festlokal för att stärka relationer, bygga kultur eller skapa gemensamma unika minnen som lever kvar länge?

Oavsett handlar det inte bara om yta. För att kunna skapa fantastiska upplevelser för upp 8 800 personer samtidigt, då gäller det att allt håller toppklass – både vad det gäller kvalitet och kvantitet. Här är vi oöverträffade i Norden. Med ett stort utbud av möteslokaler, eventytor, restauranger och barer, 1 200 hotellrum och ett team av mötesspecialister finns allt du behöver under ett och samma tak.

Vi står redo att vägleda och skapa unika möten som engagerar och når fram med ditt budskap.

Med oändligt utrymme för kreativitet

På Svenska Mässan Gothia Towers finns obegränsade möjligheter. Stora flexibla ytor med högt i tak möjliggör spektakulära arrangemang.

I vår C-hall kan vi ta emot upp till 2800 personer oavsett om det är för en större kongress, event, mässa, pressvisning, produktlansering eller annat event. Vi kan bygga upp montrar, scener och skapa unika miljöer i lokalerna. Det är även enkelt att köra in stora fordon, maskiner eller annan rekvisita. Teknik som ljud, ljus och tal- och ljudanläggningar finns på plats.

Kontakta oss, så guidar och inspirerar vi dig gärna kring allt du kan göra.

PLANERA DITT MÖTE
Prata med oss
+ 46 31 708 83 90
[email protected]

Åtta stolar -eller sex tusen? Lokaler med alla möjligheter

Svenska Mässan Gothia Towers tillhör samma koncern och nedan rum presenteras på gothiatowers.com och du kommer bli omdirigerad dit

Kontakta oss

Extra Large 1500 - 6000 personer

Våra mötesytor är inte bara rum och lokaler, utan också foajéer och stora ytor som ofta används för utställningar av olika slag. Men de kan också vara perfekta för möten, events och banketter.

Large 600 - 1500 personer

Kongresshallen består av själva hallen plus en foajé med egen entré. Väl inne tar ni rulltrappan upp till foajén på plan 2. Kombinera gärna med kringliggande lokaler..

Medium 120 - 600 personer

Ju större ett möte blir, desto större krav ställs det på lokalen mötet skall hållas i. Våra rum för medelstora möten är utrustade med allt du kan tänkas behöva och är mycket flexibla.

Small 1 - 120 personer

Våra fasta konferensrum erbjuder fantastiska möjligheter för såväl det mindre som det större mötet. Mötesrummen kan utformas i olika möbleringar och kombinationer för att passa just ert möte.

Hybridevent, digitalt möte eller livesändning?

Large digital

Gothia Studio, streamingstudio​. Livepublik max 12 personer​.

Medium Digital Studio

The Studio, digitalt visualiseringsrum/ Experience room

Small Digital Rooms

Mindre videokonferens/ delegatmöte. Digitalt eller hybrid.

Hybrid Event Arena

Arenan är anpassad för att ge både fysiska och digitala besökare en storslagen upplevelse.

Flex Hybrid Studios

​Hybridmöte. Vi har kapacitet för både mindre event och upp till 1500 personer.